Het Superwoman traject

Wil jij in 4 maanden tijd een gezonder, energieker en slanker leven zonder een strikt dieet?

Herken je dit..

Je hebt al diverse pogingen gedaan om gewicht te verliezen, maar je inspanningen hebben niet geleid tot het gewenste resultaat.

Na een paar maanden zitten de kilo's er weer aan of wat je ook doet: Het getal op de weegschaal wil maar niet zakken.

Je blijft struggelen en wil zo graag anders... waarom lukt het nou nog niet?

Na een drukke dag plof je vermoeid op de bank. Je hebt onvoldoende energie over om dingen te ondernemen.

Of je hebt het gevoel dat je niet volledig die leuke moeder of vriendin kunt zijn.

Je voelt je gefrustreerd en weet dat er meer in zit.

Maar wat moet je dan wel doen om jouw doel te bereiken?

Daar kan ik je bij helpen!

En om een tipje van de sluier op te lichten ;-)

Problemen met afvallen komen vaak voort door een disbalans in je hormoonhuishouding en energiesysteem.

En wanneer je leert begrijpen waar het probleem zit, kun je daar gericht wat aan doen!

Hoe zou het voor je zijn als je..

- Blijvend gewicht kan verliezen?

- De dag vol energie doorkomt?

- Je weer gezond en sterk voelt?

- Een trotse en prachtige vrouw in de spiegel ziet staan?

- Je vol zelfvertrouwen de wereld kan veroveren?

Ervaar hoe voeding voor je kan werken!

In het Superwoman traject leer je:

 • Hoe je hormonen en energiesysteem werken en hoe je dit positief kunt beïnvloeden

 • Hoe je jouw ideale gewicht bereikt en behoudt

 • Welke voeding precies bij je past

 • De juiste voedingskeuzes maken (met ruimte voor lekkers!)

Ik ben bij Laura gekomen vanwege langdurige vermoeidheidklachten. Daarnaast wilde ik ook graag een paar kilo afvallen. In plaats van dat Laura mij een streng dieet voorschreef, ben ik juist meer en 'anders' gaan eten. In het begin was ik bang om aan te komen, maar na 1 maand was ik juist afgevallen en merkte ik dat ik veel meer energie had! Door haar adviezen heb ik eindelijk weer de energie voor dingen die ik leuk vind. Laura is deskundig en coacht op een prettige manier. Ik vond haar begeleiding heel fijn!

Janneke


Via een oproep voor het Superwoman traject ben ik bij Laura terecht gekomen. Mijn eetpatroon was ongestructureerd en niet voldoende voedzaam. Ook had ik last van menstruatieklachten en haaruitval. Laura heeft duidelijk inzicht gegeven in een goed voedingspatroon en wat ik persoonlijk nodig heb om mijn lichaam goed te kunnen laten functioneren. Een goede investering, ook voor de toekomst!

Jolanda

Het Superwoman traject

Kennismakingsgesprek

Voordat we met het traject starten, maken we eerst even kennis met elkaar. Dit gesprek is bedoeld om jou te voorzien van alle informatie, te kijken of ik jou de juiste hulp kan bieden en of we een match zijn. Als het traject niet bij je past zal ik dit ook eerlijk tegen je zeggen. Het kennismakingsgesprek is telefonisch en hier zijn geen kosten aan verbonden.

Intake

Voorafgaand aan de intake vul je een uitgebreide vragenlijst in. Dit gaat onder andere over: Jouw doelstelling, wat je eet en drinkt en hoe jouw dagelijks leven eruit ziet. Op deze manier kunnen we tijdens de intake dieper ingaan op de punten die voor jou belangrijk zijn en kijken we samen naar wat jij nodig hebt om je doel te behalen. Vervolgens zetten we de eerste stap met voeding. En krijg jij al direct persoonlijk advies mee! Het intakegesprek duurt 90 minuten.

Begeleiding

Na de intake hebben we, verdeeld over 4 maanden, 3 consulten van ca. 40 minuten. Tijdens deze consulten leer ik je meer over je hormonen & energiesysteem, welke voeding passend is voor jou en hoe je bewuste keuzes kunt maken. Ook zoomen we verder in op onderwerpen die voor jou belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan slaap, beweging en ontspanning. Maar ook aan je gewoontes en patronen die je in de loop der jaren hebt ontwikkeld. Hierbij geef ik je persoonlijke opdrachten mee. Tussendoor is er altijd ruimte om mij een bericht te sturen met vragen, inzichten of opmerkingen.

Werkboek en recepten

Ter ondersteuning ontvang je van mij een werkboek en recepten. Op deze manier heb je alle tools in huis om met de adviezen aan de slag te gaan!

Kosten

€299,-

Worden de kosten vergoed door de zorgverzekeraar?

De consulten vallen onder diëtetiek ofwel voeding/dieetadvisering. Vanuit de basisverzekering wordt 3 uur dieetadvisering per kalenderjaar vergoed door alle zorgverzekeraars. Wel wordt dit eerst verrekend met het eigen risico (385,- euro per jaar). Dit betekent dat je eerst door je eigen risico 'heen moet zijn', voordat je recht hebt op vergoeding . Heb je jouw eigen risico 'al verbruikt' dan kom je direct in aanmerking voor vergoeding. Let op: Iedere verzekeraar hanteert een eigen tarief voor de hoogte van de vergoeding. Dit kan bijvoorbeeld ook 70% zijn i.p.v. van 100%. Hoeveel geld je vergoed krijgt, hangt af van de soort verzekering en welk pakket je hebt. Ook kan het zijn dat er om een verwijsbrief van een arts gevraagd wordt. Kinderen tot 18 jaar betalen geen eigen risico.

Veel zorgverzekeraars vergoeden extra uren dieetadvisering wanneer je aanvullend verzekerd bent. Over deze vergoeding betaal je geen eigen risico. Let op: Deze vergoeding gaat pas in wanneer de vergoeding uit het basis pakket op is. Snap je het nog? ;-) Ter illustratie: Stel je hebt recht op 4 uur extra dieetadvisering vanuit je aanvullende verzekering. In totaal kom je dan in aanmerking voor 7 uur vergoeding. De eerste 3 uur uit het basispakket worden verrekend met het eigen risico, dit kan dus betekenen dat je dit zelf moet bijdragen (afhankelijk of je wel of geen eigen risico hebt openstaan). Zijn deze 3 uur opgebruikt dan wordt er overgegaan op het aanvullend pakket van 4 uur. Deze 4 uur worden niet verrekend met het eigen risico.

Ik kan geen individuele informatie geven over de hoogte van de vergoeding. Hier dien je zelf naar te informeren bij je eigen verzekeraar. Dit geldt ook voor eventuele aanvullende voorwaarden. De kosten van een ontlastingsonderzoek worden niet vergoed door de verzekering.

Vrijgevestigde diëtist

Ik ben een vrijgevestigde diëtist. Dit betekent dat ik er bewust voor gekozen heb om geen contracten af te sluiten met zorgverzekeraars. Dit bied mij de mogelijkheid om de behandeling nog meer op maat af te stemmen en hiermee (naar mijn mening) jou beter te kunnen helpen! Wat betekent dit voor jou?

Het enige verschil met een 'gecontracteerde diëtist' is dat je na afloop van een consult van mij een factuur ontvangt. Deze voorzie ik van alle benodigde gegevens, zodat jij deze eenvoudig zelf bij je verzekeraar kunt indienen. Ik voldoe - net als alle andere diëtisten - aan alle kwaliteitseisen en ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. Er is geen verwijzing van een arts nodig om bij mij langs te komen.

Checklist zorgverzekering

Doordat er nogal wat factoren zijn die invloed hebben of je wel of geen vergoeding krijgt. En zo ja, hoeveel geld je dan vergoed krijgt, adviseer ik je om vooraf contact op te nemen met je verzekeraar. Hierdoor heb je direct duidelijkheid en loop je niet tegen onverwachte kosten aan. Let daarbij op de onderstaande punten:


 • Voor hoeveel uur vergoeding kom je in aanmerking?

 • Wat is de hoogte van de vergoeding?

 • (Vraag hierbij specifiek om de vergoeding bij een vrijgevestigde diëtist)

 • Heb je een aanvullende verzekering?

 • Wat is op dit moment de hoogte van je eigen risico?

 • Verwacht je op korte termijn je eigen risico aan te spreken? (Bijvoorbeeld door medicatie, ziekenhuisbezoek, behandeling bij een andere zorgverlener)

 • Is er een verwijsbrief van een arts nodig om in aanmerking voor vergoeding te komen? (Sommige verzekeraars hanteren een verwijsbrief als voorwaarde)

Navigatie

Programma's

Openingstijden

Maandag - 08:00-17:00

Dinsdag - 08:00-17:00

Woensdag - 08:00-17:00

Donderdag - 08:00-17:00

Vrijdag - Gesloten

Zaterdag - 09:00 - 12:00

Zondag - Gesloten

© Laura Personalized Nutrition 2022