Personalized Nutrition

Heb jij gezondheidsklachten? Zoals een opgeblazen buik of een slechte stoelgang? Voel je je moe en futloos? Of kamp je al jaren met eczeemklachten waar je niet vanaf komt?


Je hebt waarschijnlijk al geprobeerd om minder suiker te eten of te stoppen met melk drinken. Of een goede vriend raadt aan om gluten voor een tijdje te schrappen.


Er is ontzettend veel (tegenstrijdige) informatie over voeding te vinden, maar waar begin je? En wat werkt nu echt voor jou? Daar kan ik je bij helpen!

Er bestaat namelijk geen voedingspatroon dat werkt voor iedereen. Wat je beter wel en niet kunt eten is afhankelijk van heel veel verschillende factoren. En misschien wel het allerbelangrijkste: Waar komen jouw klachten vandaan?

Waar zit de disbalans?


Een opgeblazen buik betekent bijvoorbeeld vaak dat er iets in jouw spijsvertering niet lekker loopt. Door middel van een ontlastingsonderzoek bied ik je graag meer inzicht in de oorzaak van je klachten en vertel ik je wat je daar aan kunt doen, met als doel dat jij van je klachten afkomt.


Op deze manier stem ik jouw voeding zo goed mogelijk op jou als persoon af. Geen standaard lijstje of Schijf van Vijf advies dus!


Samengevat kun je van mij een concreet, praktisch en doelgericht voedingsadvies verwachten. Met een frisse kijk op voeding en de nieuwste wetenschappelijke inzichten ga ik graag samen met jou aan de slag!

Jij bent jij!

Ik ben benieuwd naar jouw persoonlijke verhaal

Mijn missie is om jou te helpen naar de beste versie van jezelf.

En hierbij draait het om zo veel meer dan voedingsadvies alleen.

Ik kijk graag op een brede manier naar jouw gezondheid. Zo vind ik het ook belangrijk om te kijken naar Slaap, Beweging, het Immuunsysteem, Ontspanning en de dingen waar jij gelukkig van wordt!

In het menselijk lichaam werkt alles met elkaar samen. Daarom vind ik het essentieel om naar jouw gezondheid als geheel te kijken.

Jouw lichaam bestaat uit allerlei complexe systemen. Wanneer het ene systeem uit balans is, beïnvloedt dit een ander systeem.

Wist je bijvoorbeeld dat...

...Jouw eten niet goed verteerd wordt als je gestrest bent?

...Je niet diep kan slapen als je te weinig eiwitten eet?

...Jouw rosacea een connectie heeft met je darmbacteriën?

...Je niet goed kan afvallen als je bioritme verstoort is?

Ik leer je graag meer over alle onderlinge verbanden die er zijn, zodat we samen jouw puzzel kunnen oplossen!

Ik ben benieuwd naar je persoonlijke verhaal en wil je graag laten ervaren hoe goed jij je kunt voelen als je aanpassingen in je voeding en leefstijl maakt!

Een gezond lichaam begint met een sterk fundament + gezonde darmen!

Ontdek waar jouw buik-, huid- of vermoeidheidsklachten vandaan komen

Loop jij al een tijd rond met onbegrepen klachten? En kom je niet verder?

Test dan je ontlasting en darmflora!

Aan de hand van een ontlastingsmonster dat geanalyseerd wordt in een laboratorium krijg je meer inzicht in wat er zich allemaal in jouw buik afspeelt.

Zo kun je op een objectieve manier zien waar de problemen zitten en de oorzaak van jouw klachten aanpakken.

Met gerichte aanbevelingen starten we met jouw persoonlijke behandelplan!


De afgelopen jaren merkte ik dat ik steeds vaker vooral 's nachts last had van "pijn in de buik", op een pizza eten of uit eten gaan volgde in ieder geval altijd een minder goede nacht. En het werd niet beter. Daarom onderzoek gedaan wat er aan te doen is op die manier bij Laura uitgekomen.

Gestart met een onderzoek van de darmflora zijn we gestart middels een aantal online consulten met het bespreken van de resultaten. Met de resultaten en de voedingsadviezen van Laura, aangevuld met enige supplementen ben ik mijn eetgewoontes en recepten gaan aanpassen.

Nu na ongeveer vier maanden heb ik mijn voedingspatroon aangepast en slaap weer lekker. En heb ook energie. Ik heb met de adviezen gemerkt dat ik nu ook weet wat ik kan doen om me goed te blijven voelen en blijf dat ook toepassen.

Ik vond het fijn dat er vanuit een onderzoek en duidelijke adviezen kon worden gewerkt aan mijn spijsvertering. De pizza en patat kan ik prima zonder al zal ik die wel weer eens proberen, belangrijkste is dat ik weet en voel wat goed voor me is. Laura bedankt voor je ondersteuning.

René

Ik heb een hele fijne begeleiding gehad van Laura. Ze heeft kennis van zaken en geeft praktische en haalbare adviezen. Geen ingewikkeld gedoe en ze denkt heel prettig mee over verschillende mogelijkheden zodat het goed uitvoerbaar is in mijn leven.

Door haar begeleiding heb ik veel meer inzicht gekregen in waar mijn klachten vandaan komen en hoe ik dit kan voorkomen. Een verademing na jarenlang van artsen alleen het label PDS te krijgen.

Ik moet op mijn voeding blijven letten, dat is soms lastig en niet altijd leuk. Maar als ik dat trouw doe ben ik klachtenvrij, dus zeer de moeite waard!!

Cornelie

Navigatie

Programma's

Openingstijden

Maandag - 08:00-17:00

Dinsdag - 08:00-17:00

Woensdag - 08:00-17:00

Donderdag - 08:00-17:00

Vrijdag - Gesloten

Zaterdag - 09:00 - 12:00

Zondag - Gesloten

© Laura Personalized Nutrition 2022